+45 22173664 Mail@JFWdata.dk

AI Services

Følgende er de AI Services vi tilbyder. 
Vi tilbyder også konsulent bistand til at afdække hvordan AI kan hjælpe jeres virksomhed fremadrettet.

AI er fremtiden

I løbet af de sidste bare 6 til 8 måneder har udviklingen indenfor AI taget nogle gevaldigt skridt fremad. Anvendelsesmuligheder er bl.a. analyse af store tekst og data mængder, billede- og videoredigering, Optimering af kode og hastighed, real-time oversættelse til andre sprog. For bare at nævne nogle. Kontakt os og hør hvad mulighederne er for dig.

Læs mere

Billedredigering og optimering med AI

AI kan bruges til at fjerne tekst, elementer og baggrunde på eksisterende billeder. Derudover kan de gøre dem op til 8 gange større og forbedre kvaliteten og opløsningen.

AI billedredigering

AI kan fjerne elementer, objekter og hele baggrunden bagved en person eller bygning. Det er mange muligheder ring og hør nærmere. (Kontakt info øverst på siden)

AI billedoptimering

AI kan markant forbedre kvaliteten og størrelsen på eksisterende billeder. Samt fjerne gulnede farver og skader på fysiske fotos og dias.

AI billede generering

AI kan også generere nye billeder ud fra andre eller en beskrivelse af hvad der skal være på billedet.

AI oversættelse til 116 sprog

Vi kan kan tilbyde at varetage oversættelse af bøger, publikationer, manualer og også hele hjemmesider real-time. Betydende at I opretter sider på nettet på Dansk eller Engelsk. Og AI sørger for at de også er tilgængelige på andre sprog.

AI oversættelse af hjemmesider

Vi tilbyder at opsætte real-time oversættelse af siderne på jeres site. I vil fremadrettet kun skulle oprette nye sider i eet sprog og AI vil sørge for oversættelsen til andre sprog.
Priser fra 995 kr, samt 39kr pr. måned.
Klik på flaget i bunden af skærmen for at se et eksempel på real-time oversættelse fra dansk til engelsk.

AI oversættelse af publikationer

AI kan varetage oversættelsen af hele bøger og publikationer. Ring og hør nærmere for priser og muligheder. (Kontakt info øverst på siden)

AI oversættelse af tekst på billeder

Har i gamle pjecer eller billeder som I vil bruge i andre lande? Så kan en AI applikation fjerne teksten og indsætte en ny på et andet sprog.

Kode og hastighedsoptimering med AI

Vi tilbyder kodeanalyse af både applikationer og hjemmesider. Som et resultet af dette vil du få fjernet fejl og forældet kode. Samt få et system eller hjemmeside der er hurtigere og nemmere at bygge videre på.

SEO optimering

Vi bruger flere AI værktøjer til teknisk SEO optimering. For eksempel er denne side gået fra at blive vist på omkring 2 sek til at loade på den halve tid.

Kode optimering

Som beskrevet ovenfor kan AI bruges til at analysere computerkode til web- eller business applications. I får en grundig status på både arkitektur og videreudviklingsmuligheder. Og får luget de sidste fejl ud, som måske kun viser sig en gang om året.

en_US